Йонна детоксикация на организма

Йонен детоксикатор

Всеизвестен факт е, че природата, въздухът и водата ни са замърсени и то до степен, която ни трови ежедневно. Ние сами не си помагаме особено, след като продължаваме да тровим допълнително телата си с вредна храна, цигарен дим и аклохол. В един момент се стига до там, че се оказваме сериозно болни и не можем да си обясним как се е случило това?

Причината е много проста. Натрупваме токсини, които организмът сам не може да изчисти, а тези токсини пречат на работата на нашите органи, тъй като увреждат клетките в самото им ядро, а увредените клетки не могат да се делят и обновяват правилно и това води до тяхното израждане в злокачествени тумори, понякога.

Информацията звучи плашещо, но добрата новина е, че от токсикозата има спасение. Това спасение се нарича йонна детоксикация и прилагана редовно тя може не само да ни предпази, но и да ни излекува от редица хронични заболявания и неприятни болезнени състояния.

Какво представлява йонната детоксикация?

Йонна детоксикация е процедурата, при която в организма се пропускат йони, с различен заряд, които имат способността да регулират киселинността на организма и, чрез нормализиране нивата на Ph да се подобри работата на всички органи и системи в тялото. Йонизацията се осъществява, след като йоните проникнат  в клетъчното ядро и се свържат с вредните отрови.

Следващата стъпка е тези йони да напуснат тялото, заедно с опасните токсини и вредни метали, от които са освободили нашето тяло. Йоните, извлекли вредните отрови напускат тялото през порите на кожата и отделителната ни система. По този начин организмът се е пречистил и може да функционира нормално, което е основното условие за добро здраве.

Самата процедура се осъществява, чрез уред, който има контролен панел, откъдето се избира режимът, по който ще се проведе детоксикация на тялото. Освен контролен панел детоксикаторът включва и вана, в която се потапят краката, която предварително сме напълнили с вода. В тази вана трябва да се постави устройството, което излъчва йоните и да се включи към уреда за детоксикация.

Консумативи за детоксикация:

Това устройство се нарича йонизиращ електрод и без негова помощ детоксикация на организма не може да се извърши. Този електрод се явява консуматив към йонния детоксикатор, тъй като се изхабява, след определен брой процедури и трябва да се подмени с нов. Освен зареждането на водата с йони, за да се затвори веригата и да се подобри електропроводимостта на водата, в ръката се държи замасяваща тръбичка или се поставя гривна на китката със същото предназначение.

Ако е необходимо във водата се добавя и сол, докато амперажът на контролния монитор покаже, че всички условия за провеждане на йонна детоксикация са на лице.

Една детоксикация на тялото трае не повече от 30 минути, което е напълно достатъчно за изчистване от  опасните отрови. Една процедура по йонна детоксикация отнема прекалено малко усилия, за да се лишите от нея, рискувайки да се разболеете сериозно.

Когато се прилага детоксикираща процедура във водата, в която се потапят краката се отделят токсините и тежките метали, които сме изхвърлили от тялото и тя придобива специфично оцветяване. Всеки цвят във водата е показател за това, кой орган или система от тялото е отделил токсини по време на конкретната процедура.

Например: когато водата се оцвети в оранжево, това е показател, че токсини е отделила костната ни система. Черния цвят показва извличане на тежки метали, кафявият индикира прочистване на черния дроб, а жълто-зеленият сигнализира за пречистване на бъбреци, простата и пикочни пътища.

Бялата пяна във водата е показател за детоксикация на лимфната система, а тъмно-зеленият цвят за жлъчния мехур. Всички тези показатели ще ви помогнат да разберете в кои части от тялото ви е имало натрупване на токсини и да им обърнете по-сериозно внимание ако е необходимо.

Йонно пречистване на организма:

Пречистването с йонна детоксикация ще възвърне жизнения ви тонус, ще подобри съня, ще регулира кръвното налягане, ще намали болките и главоболията, ще ви избави от стрес, раздразнителност и понижено либидо и като цяло ще ви подмлади и направи по-щастливи хора.

Йонната детоксикация е не просто здравословна процедура, тя е животоспасяваща процедура и гаранция за дълъг и пълноценен живот.

Много от уредите за йонна детоксикация дават възможност и за допълнителни оздравяващи процедури.

Инфрачервеният подгряващ колан е част от при определени модели детоксикатор и неговата функция е да подпомага пречистването на тялото. Освен, като помощно средство, коланът може да  се ползва и самостоятелно, като затоплящите свойства на инфрачервените му лъчи облекчават болките в гърба и тези при менстуация. Освен това коланът помага за отслабване в областта на талията, а бамбуковите въглени в него имат способност да пречистват въздуха и да регулират влагата.

Други възможности на детоксикаторите:

Детоксикация на организма Друга опция на някои модели детоксикатори е електроимпулсната терапия. Тя, за разлика от колана не може в никакъв случай да се комбинира с процедурата по йонна детоксикация, но с нея може да се лекуват  схващания, болки и да се стимулира работата на някои вътрешни органи, като за целта диодите, с които се въздейства се поставят на точка от тялото, отговаряща за конкретния орган.

Електроимпулсната терапия не може да се прилага от хора с метални импланти в тялото, както и от тези, които имат байпас на сърцето или ползват други електронни устройства с диагностична или лечебна цел.

Йонният детоксикатор е бъдещето на съвременната медицина. Той ще навлиза все по-често в живота ни, така, както токсините навлизат в телата ни.