Категория ‘Красота’

Всичко важно за ‘Красота’

Топ 5 навика, опасни за ноктите
Здравен блог - опасност, нокти, здраве

Красивата жена е прекрасна до връхчетата на пръстите, но как, ако въпреки всички усилия ноктите изглеждат недостатъчно добре поддържани?

Морска сол в грижа за кожата – защо е полезна
Здравен блог - морска сол, грижа, правила

Ако искаш да бъдеш здрав, мий се. Чистотата е актуална винаги, и без водни процедури не може да се мине. Грижата за кожата предполага редовно почистване, чието отлично допълнение са ваните с морска сол.

Топ 5 съставки за зимен крем
Здравен блог - крем, козметика

Равна, гладка, кадифена кожа с ярка руменина – нима не мечтаят за това дамите през зимата? Но как се случва, приятните очаквания се помрачават от сюрпризи.

Лазерна епилация – как да се подготвим
Лазерна епилация на крака от Imani.care

Ако се интересувате от лазерна епилация – тази статия е именно за вас.

Природата е покрила отделни части на човешкото тяло с по-гъсто окосмяване, което изпълнява определени функции – предпазва от пот, удари, прах, студ, насекоми. Но представите за красотата на човешкото тяло, които постоянно се променят, са направили популярни 2 процедури, позволяващи изкуствено обезкосмяване – епилация и депилация.

Топ 5 забрани при боядисана коса
Здравен блог - коса, грижа, правила

Професионално боядисване, направено в салон за красота, лесно може да се съсипе в домашни условия. Достатъчно е да игнорираме правилата за грижа за косата или да се опитаме нещо да променим. Проверете себе си – не правите ли тези грешки?

Натурални дезодоранти – какво е важно да знаем
Здравен блог - натурални дезодоранти, поддържане

Основното изискване, което се предявява към дезодорантите е ефективност. Необходимо е да предпазват надеждно от неприятна миризма във всяка ситуация.

Навици, които предизвикват бръчки
Здравен блог - вредни навици, бръчки, опасност

В един прекрасен ден поглеждате в огледалото и ги виждате – първите бръчки. Появили са се на челото, и украсяват ъгълчетата на очите и устните.

Миене с газирана вода – тренд на красотата
Здравен блог - газирана вода, миене, правила

Жените от различни държави по света все по-често използват за миене не обикновена вода от чешмата, а газирана минерална вода. Този метод както, както много други тенденции в сферата на красотата, са корейско изобретение.

Козметика, от която НЕ трябва да се пести
Здравен блог - козметика, средства, въздействие

Качествена козметика може да стане сериозна част от разходите. И затова е напълно естествено желание да се похарчи по-малко, като се закупи суперефективно средство.

Безопасно изсветляване на тъмна коса – как?
Здравен блог - изсветляване на тъмна коса, правила

Как правилно отстраним старата боя, да направим косата по-светла, и да не ѝ навредим? За неподготвен човек задачата е сложна, крайният резултат не отговаря на очакванията.