Категория ‘Отслабване’

Всичко важно за ‘Отслабване’

Гарантирано отслабване – лесни правила
Здравен блог - отслабване, лесни правила

Какви са най-добрите диетични препоръки и универсални рецепти за сваляне на килограми. Те помагат за отслабването на начинаещите, които все още не са изкушени от диетичните мъдрости, и феновете на здравословния живот.

Отслабване със силови тренировки за мъже
Здравен блог - отслабване, силови тренировки, правила

Въпросът за наднорменото тегло е актуален не само за жени, но и за мъже, тъй като от него зависи красивият външен вид и здравето на човека като цяло.

Козметика с витамини – нужда за кожата
Здравен блог - кремове, витамини, правила

Ако нещо не е било както трябва, кожата няма да мълчи. Ще се разрази истински скандал – ще се появят петна, пъпки, раздразнение и лющене или „ще се затвори в себе си”, като демонстрира сивота и посърналост.

Как да отслабваме с ходене и разходки
Здравен блог - отслабване, разходки, есен

Много хора, които внимателно се грижат за фигурата си, ежедневно се налага да отчитат голямо количество показатели, облекчаващи процеса на сваляне на килограми, сред които:

Флекситарианска диета – топ система на хранене
Здравен блог - флекситарианска диета, здраве, отслабване

Вегетарианство – това е доста сложно и невинаги полезно. Но има направление в храненето, получило названието флекситарианство. Неговата същност е в това, че понякога можем да си позволим месо.

Овесено мляко – полезно ли е за отслабване
Здравен блог - овесен мляко, полезно, опасност

Овесеното мляко до съвсем неотдавна представляваше интерес само за вегетарианци и вегани, хора с непоносимост към лактоза. Днес растителният заместител на обикновеното краве мляко се превърна в модерна напитка, истински хранителен тренд.

Патладжани за отслабване – как да ги ядем
Лечение - патладжани, насищане, отслабване

Една от най-популярните храни е патладжан. И наистина, от него могат да се приготвят множество вкусни ястия. Освен това, патладжаните са много полезни и за здравето, и за фигурата. Но, разбира се, отслабването на патладжани е възможно само ако ги ядем правилно.

Топ съвети за стройно тяло за мързеливи
Здравен блог - мързеливи, фигура, тренировки

Правилно хранене и активен начин на живот са на практика 100% гаранция за здраво, стройно и привлекателно тяло. И макар на пръв поглед всичко да е просто и основните елементи да са само 2. Но какво да правим, ако мързелът надделява и все повече ни отдалечава от толкова желания резултат?

Как да постигнем плосък корем с хранене
Здравен-блог - плосък корем, хранене, правилно

Плосък корем – това е целта на много отслабващи. Лекарите твърдят, че упражненията едва ли ще помогнат за справяне с мазнините в конкретна част на тялото. Но диетолози успокояват, ако се спазват редица правила в храненето, талията ще стане по-стройна, а коремът ще изчезне. Как да коригираме корема с помощта на хранене?

Гръцка диета – профилактика на болести
Здравен-блог - гръцка диета, правила, опасност

Средиземно море и слънчевото крайбрежие се цени много не само заради комфортния отдих, но и заради специфичната система на хранене, която позволява да съхраним здраве и бодрост много години.