Категория ‘Разни’

Всичко важно за ‘Разни’

Хранене след тренировки – информация
Здравен блог - тренировки, прозорец, правила

Успехът при трупане на мускулна маса до голяма степен зависи от правилното хранене. За атлетите е важен качественият хранителен режим, и калоричност на ястията, разписанието на хранения.

Отдих след интензивна тренировка – начините
Здравен блог - възстановяване, тренировка, опасност

Отдих след усилено физическо натоварване – важно условие необходимо за възстановяване на мускулните влакна и повишаване на ефективността на занятието.

Защо е толкова важно да имаме хоби
Здравен блог - хоби, важно, правила

Животът на съвременния човек трудно може да се нарече спокоен. Постоянно ни преследват някакви важни и спешни дела, застига ни стрес, проблеми, а новините по телевизията ни шокират с всякакви ужаси.

Невербално общуване – защо е полезно
Здравен блог - невербално общуване, опасност, мимики

Невинаги човек може да контролира емоциите и чувствата. Например, да скрие тъгата или скуката е възможно. А да се скрие обхваналото го треперене или да потисне повръщането невинаги може да се постигне.

Козметика за вана – как да изберем правилно
Здравен блог - козметика за вана, етерични масла, правила

Ароматната течна пяна – далеч не е единственото средство, което може да се добави във водата, за да направи вземането на вана отпускаща процедура. Има и друга козметика, не само с релакс-ефект, но и осигуряваща достатъчна грижа за кожата. С какви средства могат да се разнообразят „счучните” водни процедури?

Защо трябва да контролираме емоциите си
Здравен блог - емоции, контрол, въздействие

Емоциите на човека са важен елемент на съзнанието. Понякога процесът на разбиране на чувствата е недостатъчно развит. Тогава човек се затруднява, когато се опитва да разбере какво се случва.

Топ 3 неща, които силните правят всеки ден
Здравен блог - силни качества, правила, влияние

Силата на волята както и всяко друго качество може да се развие. Но това ще отнеме известно време. По-долу са представени няколко качества, които трябва да възпитаме в себе си, за да можем да станем наистина силни личности.

Защо хората избират опасни хобита
Здравен блог - опасно хоби, еуфория, въздействие

Повечето хора не си представят живота без любимото си занимание, увлечение. Далеч не всички хора са доволни от работата и длъжността си. Отношенията с роднини и близки също понякога не носят радост.

Евкалиптово масло – топ 20 ползи за здравето
Здравен блог - евкалиптово масло, ползи

Етеричното масло от евкалипт ефективно се използва за разкрасяване, в народната и официалната медицина, благодарение на огромното количество терапевтични свойства.

Топ 3 напитки за възстановяване след фитнес
Здравен блог - възстановяване, напитка, правила

Всяка тренировка било то сутрешното бягане или занятия с йога, изисква много енергия. По време на интензивна тренировка организмът губи много течности, което неизбежно води до усещане за умора.